Dressyrträning på Teleborg för Cicci Erlandsson

Torsdagar jämna veckor med start v 4 från kl 16.30- 22.00

Dressyrträningen är för alla ryttare och hästar oavsett ålder och utbildnings och kunskapsnivå. Dressyrträning är byggd på klassiska grunder och passar dig som önskar utvecklas som ryttare och som vill börja tävla dressyr eller som redan tävla dressyr. Dressyrträning passar även dig som valt disciplinen hoppning, fälttävlan eller distans som tävlingsgren ect. Träningen utformas efter din önskemål och målsättningar. Under träningstillfällena kan du även få hjälp och utbildning i att arbete hästen för hand via tömkörning och eqiband. Det finns även möjlighet till programridning mm.

Träningen är enskild vilket innebär att ekipage rider en och en. Du bokar upp dig för 3 tillfällen i taget, det går bra att dela en plats med syskon, kompis ect

Omgång 1 vecka 4, 6, 8

Om du får förhinder ansvarar du själv för att ordna ersättare. Reservlista kommer skapas. Drop-in tider kommer finnas vid mån av plats.

Pris:

45 min 440 kr

30 min 390 kr

OBS! Betalning, för en omgång, ska vara gjord innan första träningen till VFK Swish nr 1233985157. Skriv Cicci-träning Teleborg+namn som meddelande!

 

Anmäl till respektive omgång sker till Cicci via sms 070-221 91 31. Ange namn och eventuella önskemål om tid.

Önskemål om Drop-in tider, frågor,  avanmälan till respektive gång sker via sms till Cicci. 

 

Hjärtligt välkomna!! 🐎🤩🐎