VFKs medlemsbrev hösten 2024

Hej alla medlemmar!

Höstterminen är nu i full gång, och vi har flyttat in våra lektioner inomhus – skönt nu när det börjar bli mörkt och ruggigt ute! 🍂

Arbete på anläggningen
Vöfab och Skanska har börjat arbetet på vår anläggning, vilket kommer fortsätta under hela hösten. Under denna tid kan delar av anläggningen påminna lite om en byggarbetsplats. Vi ber er att ha överseende med eventuella störningar och tackar för ert tålamod.

Föreningen
Som ni vet har vi en ansträngd ekonomi, delvis på grund av VHC tidigare konkurs, men också på grund av ökade kostnader och den rådande konjunkturen. Vi har en god dialog med kommunen och hoppas på en hållbar lösning inom kort. Vårt mål är att få till en långsiktig plan som säkerställer föreningens stabilitet.

Aktiviteter
Under höstlovet anordnar vi många roliga aktiviteter såsom Mulle caprilli, clinic, långritt och skötarkurs. Håll utkik på Facebook & Instagram för ett fullständigt schema.

Behov av nya ridskolehästar
För att säkerställa vår verksamhet framöver behöver vi få in fler ridskolehästar. Vi har därför beslutat att starta en gemensam insats: alla medlemmar hjälps åt att sälja kakor via Kakservice.

🍪 Kaktävling! 🍪
Tävlingen pågår från den 2 oktober till den 23 oktober, och alla som är med och säljer kakor har chans att vinna följande:

• Ridgruppen som säljer flest kakor vinner en gemensam helgkurs.
• De fyra ryttare som säljer mest vinner gratis träning med Eamon Hickey när han kommer och håller clinic hos oss den 12-13 november.
• Dessutom vinner den ridlärare vars grupp säljer flest kakor också med en plats på Eamon Hickeys träning.

För att komma igång:
• Ridgrupper kontaktar sina ridlärare för mer information.
• Övriga medlemmar använder den här länken för att kakor 

Vi ser fram emot en rolig tävling och många sålda kakor!
Må bästa ridgrupp, ridlärare och ryttare vinna! 💙🤍