Nyhetsbrev från styrelsen - augusti 2024

Hej alla VFKare! Vi hoppas att ni alla har haft en härlig sommar och känner er laddade för en spännande höst med oss på Växjöortens Fältrittklubb. Här kommer de senaste nyheterna och informationen om vad som händer hos oss.

Nyheter från ridskolan
___________________________

* Nytt ansikte på Teleborg: Vi är glada att välkomna Tilda som ny ridlärare hos oss, främst på Teleborg. Tilda ser fram emot att möta er alla och vi är säkra på att hon kommer att bli en uppskattad del av vårt team.
* Fredagsridning med Evelina: Vi introducerar drop-in/klippkortsridning på fredagar! Från och med den 30/8 kan du boka en privatlektion eller ridning i en mindre grupp med ridlärare Evelina. Ett perfekt sätt att börja helgen med lite extra ridning!
* Grattis till våra ridskolehästar: Vi vill gratulera våra duktiga ridskoleekipage som deltog i Karl-Oskar Cupen. Tindra placerade sig fint i finalen med Amanda Ernerstam, och Nova Vajraca och Fiona gjorde sin första tävling tillsammans med stabila rundor och fina resultat. Bra jobbat allihop!

Tävlingar
___________________________

* Sommartävlingar: Under sommaren har vi haft fyra tävlingshelger på totalt 14 dagar med Baltic Cup, Sommardressyren, Summer Show och Karl-Oskar Cupen med totalt över 2000 starter. Vi vill tacka alla våra fantastiska funktionärer och sponsorer som gjorde detta möjligt. Ni är grymma!
* Höstens tävlingar: Vi ser fram emot fler tävlingshelger i både dressyr och hoppning. Om du vill vara med och hjälpa till som funktionär, tveka inte att höra av dig. Det finns uppgifter för alla, oavsett erfarenhet. Kontakta oss på tavling@vaxjoortensfaltrittklubb.se för att anmäla ditt intresse.

Styrelsen & verksamheten
___________________________

* Strategidag för framtiden: Vi planerar en gemensam strategidag där personal och styrelse tillsammans kommer att diskutera och planera för föreningens framtid. Har du några förslag eller idéer som du vill dela med oss? Skicka gärna dina tankar till styrelsen@vaxjoortensfaltrittklubb.se.
* Nytt samarbete: Vi har inlett ett samarbete med omsorgsförvaltningen som startar nu under hösten. Vi ser fram emot de möjligheter detta kommer att ge.

Färdigställande av anläggningen
___________________________

* Dialog med kommunen: Vi för en löpande dialog med kommunen om avtal och färdigställande av anläggningen. På grund av semestertider har arbetet legat nere under sommaren, men vi har ett inbokat möte med Vöfab nästa vecka. Vi ser fram emot att komma igång med arbetet igen.

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss i styrelsen via e-post: styrelse@vaxjoortensfaltrittklubb.se.

Med vänliga hälsningar, VFK styrelse