Externa tränare

Bokning och prislista

 

Extern tränare kan hyra våra ridhus/ridbanor för träning av ekipage med egen häst. Hyran faktureras i efterskott varje månad till bokningsansvarig (tränaren). Tränaren administrerar själv sina grupper och träningsavgifter.

Vid förhinder bokas träningen i första hand om, men skulle det mot förmodan inte gå är tränaren inte betalningsskyldig för det tillfället. Flergångsbokningar går före enstaka bokningsförfrågningar.

 

Ett bokningstillfälle = vardagar kl 17.00-22.00.

 

Bokningsförfrågan, avbokning eller övriga önskemål om bokningstider görs till info@vaxjoortensfaltrittklubb.se 

 

Prislista Abena Indoor/Outdoor 

HOPPNING

1600 kr/tillfälle

DRESSYR

600 kr/tillfälle

 

Prislista stora ridhuset i Bergunda /Teleborg

HOPPNING

1400 kr/tillfälle

DRESSYR

500 kr/tillfälle

 

Hoppning

Jens Wickström

Jens Wickström har lång erfarenhet av att utbilda både hästar och ryttare till svår klass. Efter skolan flyttade Jens till den legendariske ryttaren John Whitaker i England för att arbeta och det var där han verkligen fastnade för hästsporten. Efter det flyttade han till Malin Baryard Johnsson där han jobbade som beridare i tre år. Sedan dess har han bedrivit eget företag i över 20 år där han har haft träningar för ryttare på alla nivåer samt själv tävlat både internationellt och nationellt på högsta nivå. Han har producerat fram ett trettiotal hästar till svår hoppning och varit testryttare på bruksprov i Sverige och Finland under flera år. Jens har tagit tre SM-medaljer  – Guld, Silver och Brons. Han har internationella vinster, har varit uttagen att representera Sverige i Nations Cup och kvalificerat sig till final i Unghäst-VM. 

 

Jens har elever som är nybörjare men också elever som han har följt och utbildat under många år och hjälpt upp till svår klass. Flera av Jens elever tävlar idag på de stora tävlingarna, både i Sverige och internationellt, och representerar Sverige vid mästerskap.

 

Jens har träningar ojämna onsdagar i Abena Arena. Är du intresserad av att träna för Jens kontaktas Agneta Bertilsson på 0734-372115.

Jens Wickström
Hoppning

Katarina Torstensson

Katarina Torstensson är C-tränare i hoppning. Hon har jobbat med hästar på heltid sedan hon var 16 år med inridning, tillridning, tävling och avel. Hon hade en framgångsrik och intensiv ponnykarriär med alltifrån oinridna projekt till tävlingsponnyer i svår klass. Hon har haft mängder av unghästar i olika championat, hingstar till bruksprov och utbildat ett antal hästar upp till Svår hoppning. Höjdpunkter i hennes karriär var NM-guld, flera SM-finaler och nationshoppningar. På Katarinas träningar lägger hon stor vikt vid bra grundridning, ryttarens sits, kommunikation och förståelse för hästen!

 

Katarina har träningar i Bergunda jämna tisdagar och ojämna torsdagar kl 17-21. På tisdagarna är det varannan gång i Abena Arena och varannan gång i gamla stora ridhuset. På torsdagar är det i Abena Arena.  

 

Är du intresserad av att träna för Katta kontaktas hon på 070-2376268.

 

Katarina Torstensson
Hoppning

Ing-Marie Gertsson

Ing-Marie Gertsson är utbildad Hippolog med ridinstruktörsinriktning och C-tränare i hoppning. Hon har ett utbildningsstall (IMG Sporthorses) hemma på gården i Ör där hon utbildar unghästar bl.a. till de olika championaten så som Falsterbo Horse Show, Göteborg Horseshow, Breeders mm.

 

Ing-Marie har hoppträningar ojämna torsdagar på Teleborg.

 

Är du intresserad av att träna för Ingis sker anmälan i FB-gruppen ”Ing-Marie Gertsson Teleborg” eller till Ing-Marie på sms 0736-228884.

Ing-Marie Gertsson
Dressyr

Sofie "Cicci" Erlandsson

Sofie ”Cicci” Erlandsson, är utbildad hippolog vid SLU, diplomerad ridlärare level 3 och C- tränare i dressyr. Hon har lång erfarenhet av undervisning och träning av elever på olika nivåer, från lätt till Msv nivå, och är själv aktiv inom ridsporten både som tävlande och dressyrdomare upp till MsvB samt överdomare. Med stor passion för ryttarutveckling och ridlära har Cicci följt och tränat många elever genom åren. Alla ryttare oavsett nivå är välkomna! De som vill börja tävla dressyr, tävlar i dressyr eller de som vill utvecklas som ryttare och ekipage oavsett vald disciplin.

 

Cicci har träningar i Teleborgs ridhus jämna torsdagar kl 16:30-21:30, både enskilda ekipage och 2 och 2. Samt enstaka träningar i Bergunda.

Är du intresserad av att träna för Cicci kontaktas hon via sms 070- 22 19 131 eller mail cicci.claccic@gmail.com 

Sofie
Dressyr

Olof Axelsson

Olof Axelsson har arbetat som beridare och unghästutbildare i Sverige och Tyskland under 20 år. Han är Grand Prix ryttare, diplomerad unghästutbildare och B-tränare i dressyr. Han är även landslagstränare för det svenska fälttävlanslandslaget.

 

Är du intresserad av att träna för Olof i Abena Arena kontaktas Agneta Bertilsson på 0734-372115

Olof Axelsson